Minke  .jpg

Mijn naam is Minke Brandsma. Het is mijn missie dat ondernemers hun expertise kunnen uitvoeren, terwijl achter de schermen alles op rolletjes loopt.

 

Ik ben jouw extra paar handen waar nodig. Noem mij virtual assistant, personal assistant danwel office manager. Of gewoon allround administratieve duizendpoot.

​Na ruim 20 jaar in het bedrijfsleven ben ik in 2020 gestart met Brandsma Office Support. Omdat ik mijn tijd flexibel wil kunnen indelen, omdat ik evenwicht tussen werk en een privéleven essentieel vind. Ik wil samenwerken met mensen, die hun hart in hun bedrijf hebben zitten. Die duurzaam ondernemen belangrijk vinden en die willen groeien in de toekomst, net als ik. Ik gun het iedere ondernemer om zijn of haar passie te kunnen uitvoeren.

Mijn focus ligt op het werk achter de schermen. Het geeft me voldoening om anderen te ontzorgen. Ik neem je met plezier en op professionele wijze die zaken uit handen, die wel gedaan moeten worden binnen jouw organisatie, maar waar je zelf niet zo goed in bent of geen tijd (meer) voor hebt.

 

Als je met mij zaken doet, dan zal de communicatie gemakkelijk en direct zijn. Ik ben sociaal en leg moeiteloos contact met mensen van alle niveaus, functies en leeftijden. Dat was in banen als secretaresse, office manager en medewerker verkoop/customer service altijd een grote plus. Mijn gevoel voor humor helpt me daarnaast om te relativeren en ik ben open in wat ik denk en vind. What you see, is what you get!

Aan mij heb je een betrouwbare steun en toeverlaat, die weet dat een eigen onderneming hard werken betekent, maar ook veel plezier en voldoening!