Over mij

Samen iets moois maken van de wereld

Op deze pagina ga je geen “hoe het is zo gekomen” verhaal vinden over mij. Natuurlijk heb ik een geschiedenis, ben ik gevormd door alles wat ik heb meegemaakt tot nu toe, maar ik vind het veel interessanter om te kijken naar de toekomst, naar alles wat nog mag komen!

Als je mij beter kent, dan weet je dat ik niet binnen de lijntjes kleur. Ik wil niet ondernemen “zoals het hoort”, nee ik wil het echt doen op de manier die bij mij past en met mensen waar ik mee klik! Voordat ik met iemand ga samenwerken, heb ik dus altijd een persoonlijke ontmoeting (in het echt of online) waarbij we beide kunnen aftasten of we “zakelijke verkering” met elkaar willen 😉

Verder heb ik als toekomstdroom om samen met mijn geliefde(n) te verhuizen naar Engeland, Ierland of Schotland. Daar kijk ik dan uit over de glooiende heuvels en de bossen en zie de hond spelen in de tuin. Mijn paard staat iets verder weg lekker te grazen in de wei. Intussen werk ik op mijn laptop voor een opdrachtgever of aan een studie voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

En dan toch nog even over hoe ik hier ben gekomen.. Want de weg naar hoe ik mijn bedrijf nu heb vormgegeven was vol met kuilen. En met hele mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten onderweg. Ik heb onderweg super veel geleerd, over ondernemen én over mezelf!

Het heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Ik leerde mezelf nog beter kennen, weet nu echt wat ik wel en niet wil, wat ik wel en niet kan, zodat ik nu nóg beter anderen kan helpen. Zo maken we er samen wat moois van op deze wereld. Daar krijg ik heel veel energie van! Wil jij ook graag samen iets moois achterlaten voor de generaties na ons? Dan maak ik super graag kennis met je! 

Waarom het alleen doen als je het samen met Minke kunt doen?