Tevreden klanten

Peter Jan Fernhout
Fotograaf, XziXzi Fotografie – Rijen

Tja, als ondernemer met enkele jaren op de teller weet je inmiddels waar je goed en minder goed in bent. En als je de mogelijkheid hebt om voor de minder goede dingen iemand in te huren, dan is dat niet alleen fijn, het geeft je ook rust. Die persoon zorgt ervoor dat je de dingen kunt doen die je leuk vindt en waar jij goed in bent. Nou, zo iemand is Minke voor mij. Door haar ondersteuning krijg ik rust, overzicht en loopt het bedrijf beter. Minke kijkt mee, analyseert en is pro actief. Daar waar ze aanpassingen, verbeteringen ziet laat ze het weten. De samenwerking is fijn en loopt goed. Met Minke aan je zijde ben je gewoonweg beter!

Maame Joses
Personal songwriter / styliste, Maame Joses Music – Arnhem

Minke Brandsma is meer dan een PA. Ze is een bekwame en ervaren cheerleader van de ondernemer met een hartenmissie. Iemand die doet wat er gedaan moet worden. In een wereld waarin sommigen verantwoordelijkheden afschuiven, vraagt zij juist wat ze kan bijdragen aan het grotere plaatje. Wat mij betreft is Minke een zeldzame diamant en waardevolle kracht. Onderzoek samen wat ze voor jou kan betekenen en ze zal je verrassen met haar toewijding, ondersteuning en scherpe blik op je business.

Diana Matenahoru
Coach/trainer, DM Coaching – Breda

Als zelfstandige en onafhankelijke vrouw van deze tijd wil ik eerst alles zelf proberen. Maar ik kan en weet niet alles en zeker niet op het digitale gebied. Gelukkig kon ik bij Brandsma Office Support terecht. Minke heeft mijn warrige verhaal aangehoord en advies gegeven. Ze heeft research gedaan waar ik mijn cursussen online kan zetten. En bij wie ik terecht kan. Zo fijn dat ik andere ondernemers ken, die mij helpen en inspireren. Minke Brandsma is er één van. Bedankt Minke 💛

Willemijn van Kessel
Consumer care supervisor, Whirlpool Nederland – Breda

Minke is pro-actief, werkt secuur en heeft ons goed kunnen ondersteunen binnen de afdeling consumer care.

André den Boer
Algemeen directeur, Whirlpool Nederland – Breda

Ik heb Minke leren kennen als een prettige collega, betrokken en met een positieve energie. Minke is kundig in haar werk, nauwkeurig en klantgericht. Een aanvulling voor iedere organisatie!

Tessie Lander
HR Officer, Van der Helm Logistics – Moerdijk

Ik heb Minke, in de periode dat wij samenwerkten, meegemaakt als een gemotiveerde, intelligente en betrokken collega.

Marcel Clarijs
Algemeen directeur, SineFuma – Breda

Minke heeft met veel passie binnen SineFuma allerhande werkzaamheden uitgevoerd, zodat rokers in staat werden gesteld een stoppoging te doen bij één van de coaches. Daarbij werkte ze accuraat, rustig en gedreven.

Pierre Bogers
Finance and Business Development Manager, Axalta Coating Systems – Breda

Administratie verzorgen, afspraken maken, klantactiviteiten organiseren, bestuursvergadering voorbereiden, service-tools updaten, management trainingen voorbereiden, etc. Minke deed bij ons vele verschillende werkzaamheden. Minke werkt zeer zelfstandig, maar vraagt wel om toelichting als ze dit nodig heeft. Minke werkt structureel en planmatig.

Marc van Hemert
Regio manager, GoodLife Foods (vh IZICO Nederland) – Breda

Ik ken Minke als iemand die veel energie en voldoening haalt uit de samenwerking met collega’s en met klanten. Ze denkt graag bedrijfsbreed mee over zaken en processen en zoekt de dialoog op om zaken te bespreken en te kijken of verbetering mogelijk is. Minke is een teamplayer met oprechte interesse in mensen.

Margret Scholtens
Trainer, UPS – Dublin (Ierland)

In de periode waarin Minke voor UPS te Dublin werkte heb ik haar leren kennen als een enthousiaste, hardwerkende en betrouwbare collega. Ze was een waardevolle aanvulling op het team door haar inzicht en overzicht wat betreft de werkzaamheden en door haar collegialiteit. Minke had oog voor haar collega’s en wist als geen ander wat er moest gebeuren als een collega hulp nodig had. Haar inbreng en probleemoplossend vermogen zorgde voor een erg prettige sfeer in het team. Ik kan Minke dan ook zeker aanbevelen!

Riccardo Frühling
Commcercieel medewerker binnendienst, Staalimex BV – Breda

Minke is een hardwerkende en zeer prettige collega die mede de goede sfeer heeft bepaald binnen ons bedrijf. Ze draait nergens haar hand voor om, weet dus van aanpakken. Haar sterke kant is het omgaan met mensen en het bouwen aan relaties. Ze heeft een zeer prettige telefoonstem en ik weet niet beter dat klanten graag met haar in contact zijn. Een andere sterke kant van haar is haar veelzijdigheid, van alle markten thuis en dus op vele plaatsen inzetbaar.

Ed Dekker
Eigenaar, BouwToe – Goirle

Minke is een spontane leuke meid die goed weet wat haar sterke punten zijn en deze ook tot volste benut in haar werk.